Авторизация

Трампу загрожують в'язницею в справі про втручання РФ у вибори

Трампу загрожують в'язницею в справі про втручання РФ у вибори

Президенту США Дональду Трампу може загрожувати реальний тюремний термін: для цього має бути доведено російське втручання у вибори в США 2016 року. Про це пише Reuters.

"Є велика ймовірність того, що Трамп стане першим президентом, який дійсно виявиться за гратами", - говорить демократ Адам Шифф, який в наступному році очолить Постійний спеціальний комітет Палати представників США з розвідки.


Втім, у правових експертів поки немає єдиної думки з приводу можливого тюремного терміну Трампа: деякі з них упевнені, що діючий президент не може опинитися на лаві підсудних, а порушення при фінансуванні виборчої кампанії "не тягнуть" на імпічмент.

Республіканець Ренд Пол також заявив, що не варто "перебільшувати" фінансові порушення, за які, за його словами, передбачається штраф, а не в'язниця.

На думку члена Демпартії Джеррольда Недлера, республіканці всіляко "покривають" президента, але новий конгрес постарається виправити цю ситуацію.

Раніше демократи також заявили, що Трампу можуть оголосити імпічмент, якщо буде доведено, що він доручив своєму юристу заплатити колишній моделі Playboy за мовчання про їхні стосунки: це може вважатися порушенням правил фінансування передвиборної кампанії.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка