Авторизация

УПЦ МП вручила Інтеру ордена за пропаганду шляху, що веде до Бога

УПЦ МП вручила Інтеру ордена за пропаганду шляху, що веде до Бога

Українська православна церква московсого патріархату (УПЦ МП) нагородила працівників телеканалу Інтер церковними нагородами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УПЦ МП.

Намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел заявив, що журналісти "словом проповіді можуть наставити людей на шлях, що веде до Бога".


"Сьогодні телебачення є практично рівноапостольним служінням і від вас залежить безпосередньо, яку інформацію отримують люди. І коли ви приносите в серця людей мир і спокій, то це тим засобом, який гасить полум'я ненависті і ворожнечі", - сказав він.

Він виділив успіхи телеканалу "на ниві духовної просвіти". У цьому контексті він назвав щотижневу програму предстоятеля УПЦ МП Онуфрія на телеканалі, регулярні інтерв'ю зі служителями Московського патріархату, прямі трансляції молебень з Володимирської гірки, Хресного ходу і літургії в Києво-Печерській Лаврі.

Також в УПЦ МП нагадали, що Інтер створив документальний фільм "Києво-Печерська Лавра. Фотографія тисячоліття" і кіно "Від Різдва до Хрещення".

Працівники телеканалу отримали ордена преподобного Нестора Літописця I ступеня, медалі святого рівноапостольного князя Володимира і грамоти предстоятеля церкви.

5 грудня в управлінні СБУ в Рівненській області допитували 12 священнослужителів Рівненської та Сарненської єпархій УПЦ МП у справі про державну зраду.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка