Авторизация

Здоров’я – ниточка, що з’єднує покоління

Дивлячись на зоряне небо, замислюєшся про безмежжя Всесвіту, про його вічність і розумієш, що ми – наче піщинки в океані, а наше життя – це мить, тому дуже важливо берегти своє здоров’я, зробити цю мить значущою, важливою, незабутньою і корисною для інших.

Спілкуючись із директором Бершадського територіального центру по обслуговуванню одиноких громадян (Вінницька область, місто Бершадь), менеджери проекту «Крокуємо в країну Здоров’я» Благодійного фонду «Об’єднання світових культур» дізналися, що бюджет установи урізали майже втричі, то ж вони раді будь-якій допомозі.

Співробітники Центру поділилися, що у зв’язку з недостачею фінансування вони змушені звертатись до усіх, до кого тільки можна достукатися, дотягнутися, та просити буквально всіх, щоб допомагали.

У районному територіальному центрі, яким вже 18-й рік керує Іван Миколайович Забіяка, всього виявлено та обстежуються 3 077 осіб, які потребують різних видів соціальної допомоги. На стаціонарі перебувають найбільш немічні люди, які потребують постійного піклування.

«Ви проявили ініціативу, передавши не малий скарб медикаментів. Я думаю, що за це потрібно низько вклонитись всім тим, хто організував цю роботу, хто взяв у ній участь. За небайдужість!»,- відзначив директор терцентру Іван Забіяка. 

У свою чергу проект «Крокуємо в країну Здоров’я» Благодійного фонду «Об’єднання світових культур» дякує корпорації «Артеріум» за чуйність і обіцяє, що подібні акції для будинків-інтернатів будуть проводитись постійно, бо старше покоління – це ми в майбутньому.

Проект «Крокуємо в країну Здоров’я» БФ «Об’єднання світових культур» (UWCF) заохочує молодіжні ініціативи не забувати про людей, які мають невичерпний життєвий досвід, мудрість, знання. Літні люди – досвідчені, мудрі, добрі. Сьогодні вони для нас, просто дідусі й бабусі, але коли ми сядемо біля них, поговоримо з ними, і нам відкриються сторінки їхнього життя. А це – історія кожної сім’ї, історія нашого народу.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?