Авторизация

Давайте всі разом об’єднаємось, щоб трибунал запрацював – Президент закликав молодих, амбітних, професійних кандидатів взяти участь у конкурсі в антикорупційний суд

Президент Петро Порошенко під час лекції для студентів юридичного факультету Національного університету імені Тараса Шевченка заявив, що не дозволить затягувати зі створенням антикорупційного суду.


«Багато хто розраховує, що вони будуть тягнути ще два-три роки. Запевняю, що я не дам цього зробити. Ми чітко склали дорожню карту», - наголосив Глава держави.


Президент зауважив, що українська сторона очікує найближчим часом пропозиції від міжнародних організацій і будуть докладатись зусилля, щоб Вища кваліфікаційна комісія суддів негайно розпочала відкриття конкурсу.


«Хочу скористатися цією можливістю, щоб запросити всіх. Не бійтеся, якщо ви справжні патріоти. Зараз забезпечуємо достатньо високий рівень заробітної плати у порівнянні з тим, що можна заробити і якісним адвокатом. Це нелегка буде робота. Кажуть, що невдячна. Але я впевнений, що вдячна робота», - зазначив він.


«Тому кожний, хто відчуває у собі сили, патріотизм, знання, професіоналізм – візьміть участь в цьому конкурсі. Чим більше там буде молодих, амбітних патріотів, з високим рівнем професіоналізму, тим легше нам буде всім перемогти», - додав Глава держави. Президент наголосив, що перевірка кандидатів на посаду судді антикорупційного суду буде дуже ретельною, включно з тестами професійних якостей, відповідності до критеріїв доброчесності.


«В мене пропозиція – давайте всі разом об’єднаємось. Все суспільство. Давайте об’єднаємось і створимо всі можливості, щоб цього 2018 року в Україні з’явився і почав працювати антикорупційний суд. Це буде мати не лише результат, що корупціонери будуть запроторені за грати. Це має великий профілактичний ефект, бо якщо незворотність покарання буде доведена, то ні в кого рука у корупції не підніметься. Ніхто не захистить. Я це гарантую», - наголосив Петро Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка