Авторизация

Президент про участь Росії у подіях в Україні та Сирії: Меркло «их там нет» більше не проходить в світі

Президент Петро Порошенко наголошує, що Російська Федерація залучена до хімічної атаки у Сирії, бере участь в агресії проти України на Сході нашої держави, але постійно заперечує це. «Це триває вже чотири роки. І називається це «их там нет», - сказав Петро Порошенко під час спільного брифінгу для ЗМІ за підсумками зустрічі з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.


Глава Української держави додав: «З самої першої хвилини російської агресії, Росія категорично відмовляється від того, що збройні сили РФ беруть участь в агресії проти держави Україна, залучені до хімічної атаки в Сирії, брали участь, або тим чи іншим способом пов’язані з отруєнням в Солсбері».


«Гасло «их там нет» більше не проходить ніде в світі», - підкреслив Петро Порошенко.


Він повідомив, що в Україні знаходиться 23 російських офіцери, які утримуються в тюрмах. «Це докази присутності Російської Федерації. Безумовно, ми чекаємо від РФ більш цивілізованої реакції: визнання звинувачень, і координації і кооперації для того, щоб не допустити подібних речей в майбутньому», - підкреслив Президент.


Глава держави особливо наголосив на важливості негайного виведення російських військ з окупованої української території та імплементації Мінських угод, включаючи і підтримку миротворчої операції на Донбасі.


В свою чергу, Федеральний канцлер, коментуючи питання відносно подій в Сирії і застосування хімічної зброї проти мирного населення, сказала: «Я думаю, що однозначно там була застосована хімічна зброя».


«Ми вже вчора підкреслили, що гостро засуджуємо застосування. Це неприпустимо, що після багатьох міжнародних дискусій знову і знову застосовується там хімічна зброя», - наголосила вона.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?