Авторизация

Президент провів зустріч із защитником Державного секретаря США

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із заступником Державного секретаря США Джоном Саліваном.


В ході зустрічі було обговорено безпекову ситуацію на Донбасі, а також необхідні подальші кроки в рамках мирного врегулювання, зокрема щодо розміщення ефективної миротворчої місії ООН на Донбасі.


Президент підкреслив, що Україна спрямовує зусилля на врегулювання ситуації на Донбасі політико-дипломатичними методами на основі Мінських домовленостей. У цьому контексті було окремо відзначено важливість ухвалення Закону про реінтеграцію.  



Президент провів зустріч із защитником Державного секретаря США

Сторонами було підтверджено необхідність продовження скоординованої політики санкцій щодо РФ до повного виконання нею Мінських домовленостей, а також відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, включно з Кримом.


Співрозмовники підняли питання реалізації програми реформ в Україні, зокрема у рамках продовження співробітництва України з МВФ. Зокрема, було наголошено на важливості ухвалення законопроектів про створення антикорупційного суду та про національну безпеку України.


Президент України та заступник Державного секретаря обговорили питання активізації діяльності двосторонніх інституційних механізмів співпраці з метою зміцнення українсько-американського стратегічного партнерства.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка