Авторизация

Якщо вірити, то мрії аккуратно здійсняться – Президент хлопчику Глібу, який мріє стати поліцейським

Під час урочистих заходів з нагоди другої річниці Національної поліції 4-річний Гліб Хуртепа отримав іменний жетон поліцейського та проїхався на поліцейському мотоциклі. Хлопчик проходить складне лікування від онкологічної хвороби. Він мріє одужати та стати поліцейським.


Якщо вірити, то мрії аккуратно здійсняться – Президент хлопчику Глібу, який мріє стати поліцейським


«Ми з Арсеном Борисовичем хочемо розкрити таємницю, бо мрією Гліба було не просто стати поліцейським, але й взяти участь в поліцейському патрулюванні вулиць міста Києва на справжньому поліцейському мотоциклі. Глібе, якщо вірити, то мрії точно здійсняться. Хочу тобі побажати – будь мужнім та сильним, перемагай, крокуй до своєї мети. І все буде добре», - зазначив Президент Петро Порошенко.


Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що сьогодні маленькому Глібу вручають іменний поліцейський жетон, а раніше Голова Національної поліції Сергій Князєв на день народження подарував хлопчику поліцейську форму, спеціально пошиту для нього. «Гліб знає точно, що якщо вдягнути поліцейську форму, якщо мати наснагу і впевненість, то він подолає і злодіїв разом з нами, і хворобу», - сказав Міністр.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?