Авторизация

Лукашенко назвав свого фаворита на виборах президента України

Лукашенко назвав свого фаворита на виборах президента України

Президент Білорусі  Олександр Лукашенко  вважає, що чинний президент України Петро Порошенко буде переобраний на другий термін, незважаючи на відставання від кандидата Володимира Зеленського в першому турі виборів. Про це він розповів в інтерв'ю турецькому Анадолу, передає БЕЛТА.

"Ніхто там нічого не виграв. Після першого туру лідирує Зеленський, Порошенко від нього відстає. Як закінчиться другий тур, ніхто не наважиться передбачити. Я все-таки схильний думати, що ці президентські вибори виграє Порошенко", - заявив Лукашенко.


Він додав, що одного знає добре, "а другого я бачив тільки в кіно, я його як політика не знаю".

Лукашенко нагадав, що у них з Порошенком "був колись спільний друг" - екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, якому довелося ховатися в інших країнах після реформування своєї країни.


"Щоб Порошенку не довелося залазити на дах і з даху закликати українців захистити його, він зробить все для того, щоб українці його підтримали. Він повинен зробити все для того, щоб народ підтримав його", - підкреслив він.


Також президент Білорусі підкреслив, що, "якщо немає за кого голосувати, то і голосувати не треба".


"Навіщо голосувати за людину, в якій ти не впевнений, адже українці такий важкий політичний шлях пройшли за останні роки. Вони вже наїлися незрозумілих обіцянок. Вони, вже багато разів ризикуючи, вірили політикам і їх підтримували. І весь час виходило навпаки", - заявив Лукашенко.



"Якщо вже не виходить, якщо нема за кого голосувати - значить, повторні вибори. Мені здається, це краще, ніж в черговий раз ризикнути, проголосувати, а потім гірко каятися 10 або більше років", - додав він.


Читайте також: Мої результати першого туру - 1:0 на користь Петра Порошенко

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка