Авторизация

Дочка військовополоненого моряка буде сьогодні на Радбезі ООН

Дочка військовополоненого моряка буде сьогодні на Радбезі ООН

Сьогодні в 16:00 за київським часом розпочнеться спеціальне засідання Ради безпеки ООН, на якому буде розглянуто ситуацію в тимчасово окупованому Криму. Участь у заході візьмуть лідери кримськотатарського народу і дочка військовополоненого моряка Ольга Оприск, пише Укрінформ з посиланням на дані заступника голови МЗС Сергія Кислиці.

За словами дипломата, весь тиждень в ООН "приділяється підвищена увага" наслідків російської агресії проти України, в тому числі "істотний резонанс" отримав візит родичів українських військовополонених моряків.


"Ми вдячні нашим партнерам, перш за все Франції та Німеччині <...> за безумовну підтримку цієї ініціативи", - сказав дипломат.

Читайте також: Європарламент: Росія більше не стратегічний партнер



Кислиця додав, що Київ очікує "відвертого діалогу" про те, чим міжнародне співтовариство може допомогти з деокупацією і відновленням безпеки міжнародної навігації в Чорному і Азовському морях.


Серед кримських татар в Нью-Йорку будуть заступник голови МеджлісуАхтем Чийгоз, програмний директор "Кримського будинку" Алім Алієв і член Світового конгресу кримських татар Айла Бакалл.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка