Авторизация

Кабмін оскаржив відсторонення Супрун

Кабмін оскаржив відсторонення Супрун

Кабінет міністрів оскаржив рішення Окружного адміністративного суду Києва про відсторонення Уляни Супрун  від виконання обов'язків в.о. міністра охорони здоров'я. Про це повідомляє прес-служба суду.

"Надійшло клопотання від представника Кабінету міністрів України про скасування заходів забезпечення позову в адміністративній справі за позовом Ігоря Мосійчука  до в. о. Міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун щодо відсутності у неї повноважень міністра", - йдеться в повідомленні.


Суд збирається розглянути клопотання 11 лютого.
Реклама

Вчора, 5 лютого, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Окружний адмінсуд Києва за позовом його однопартійця Ігоря Мосійчука  заборонив Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я.



Однією з причин такого рішення стало те, що Супрун, за даними позивача, до сих пір знаходиться в іноземному громадянстві, хоча в 2015 році отримала громадянство України.


Президент Петро Порошенко  заявив про повну підтримку Супрун в її діяльності на посту в.о. міністра охорони здоров'я, а а міністр юстиції Павло Петренко пообіцяв оперативно оскаржити рішення суду.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка