Авторизация

Супрун: Заборона суду блокує доставку ліків у лікарні

Супрун: Заборона суду блокує доставку ліків у лікарні

Рішення суду про заборону нинішньому керівнику МОЗ виконувати свої обов'язки на цій посаді блокує доставку препаратів в медустанови. Про це в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун повідомила у себе в Facebook.

"Як ліки, закуплені на суму понад 633 млн грн коштів платників податків, які готуються до відправки в регіони на складах МОЗ України, будуть доставлені в медустанови? Адже розподіл препаратів відбувається за підписом в.о. міністра", - написала вона.


Вчора, 5 лютого, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Окружний адмінсуд Києва за позовом його однопартійця Ігоря Мосійчука  заборонив Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я.

Однією з причин такого рішення стало те, що Супрун, за даними позивача, до сих пір знаходиться в іноземному громадянстві, хоча в 2015 році отримала громадянство України.


Президент Петро Порошенко  заявив про повну підтримку Супрун в її діяльності на посту в.о. міністра охорони здоров'я.



На складах державних підприємств готуються до розвезення в регіони життєво необхідних препаратів, в тому числі вакцини проти кору, ліки для онкохворих, людей з діабетом, а також для тих, хто потребує діалізу або антиретровірусної терапії, відзначає Супрун.


Вона повідомила, що сьогодні повертається в Україну з відрядження.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?