Авторизация

В ОБСЄ спростували слова Клімкіна про спільну з ООН місію

В ОБСЄ спростували слова Клімкіна про спільну з ООН місію

Представники ОБСЄ не пропонували направити в окупований Донбас спільну з ООН місію. Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на заяву представника ОБСЄ в тристоронній контактній групі з врегулювання на сході України Мартіна Сайдіка.

Таким чином він відреагував на заяву міністра закордонних справ України Павла Клімкіна.


Як пише DW, 16 січня Клімкін в Сєвєродонецьку сказав журналістам, що представники ОБСЄ в тристоронній контактній групі вийшли з пропозицією створити спільну місію ООН і ОБСЄ. За словами глави МЗС, така місія повинна мати "військовий компонент, поліцейський компонент і міжнародну адміністрацію". Це питання буде стояти, зокрема, в порядку денному візиту в Москву голови ОБСЄ Мирослава Лайчака в лютому, додав міністр.

У той же час в Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ в Україні повідомили, що вітають будь-які додаткові заходи, які допомогли б зменшити наявні загрози і що ОБСЄ готова консультувати і пропонувати для цього свій досвід, накопичений в Україні.


Реклама

Нагадаємо, 16 січня міністр закордонних справ Словаччини і глава ОБСЄ разом з міністром Клімкіним прибули на лінію зіткнення в Донбасі - Станицю Луганську.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?