Авторизация

У Харкові замах на співробітника кримінального розшуку: стріляли

У Харкові замах на співробітника кримінального розшуку: стріляли

Сьогодні вранці, 16 січня, в Харкові з використанням зброї двоє невідомих в масках скоїли напад на офіцера департаменту карного розшуку. Про це повідомив у себе в Facebook  перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

За словами Аброськіна, правоохоронець отримав важкі поранення.


"За цим фактом можу сказати, що ім'я замовника цього злочину відомо, він обов'язково понесе суворе покарання", - підкреслив Аброськін.

У прес-службі Нацполіції Харківської області уточнили, що нападники були в балаклавах.


"Встановлено, що коли потерпілий виходив з під'їзду, до нього підійшли двоє невідомих. Нападники вдарили чоловіка і зробили кілька пострілів з невстановленої зброї в область голови, після чого негайно втекли з місця події на автомобілі темного кольору", - відзначили в прес-службі.





Потерпілого з пораненнями голови і шиї доставлено в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.


Інформація зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Немишлянського відділу поліції.



"Співробітники поліції вживають усіх заходів щодо встановлення осіб зловмисників та їх затримання, введений план Сирена", - йдеться в повідомленні.


Державне бюро розслідувань розслідує обставини збройного нападу на 12-річну дівчинку - одним із нападників виявився сержант поліції.


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка