Авторизация

Синоптики попереджають про похолодання: хуртовини, сніг - погода

Синоптики попереджають про похолодання: хуртовини, сніг - погода

Сьогодні, 4 січня, по всій території країни очікуються опади, 5 січня - похолодає. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В Укргідрометцентрі зазначили, що 4-5 січня в результаті переміщення активного циклону в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях та в Криму очікується ускладнення погодних умов.


"Вдень 4 січня - сніг, місцями з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини, приріст сніжного покриву 15-20 сантиметрів; в південній частині, в східних і Дніпропетровській областях пориви вітру 15-20 м/с, в Приазов'ї - місцями 25м с; протягом ночі 5 січня послаблення, вдень 5 січня припинення опадів і явищ", - наголошується в повідомленні.

 На дорогах України ожеледиця.


Синоптик Наталія Діденко у себе в Facebook зазначила, що в Києві п'ятниця буде вологою і холодною. Місцями можливий невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вночі -5, -7 градусів, вдень -2, -4 градуси.





5 січня на заході очікується сніг, -8 градусів, сході -6 градусів, півночі -9 градусів, півдні -7 градусів, центрі -8 градусів.





Фото: meteo.gov.ua



"Надалі морози в Україні посиляться", - додала вона.


Реклама

3 січня 2019 року директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда зазначив, що циклон із Середземного моря принесе в Україну сильні снігопади, синоптики відносять його до першого рівня небезпеки.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?