Авторизация

РФ загрожує Україні "повною боєготовністю" своєї армії в Донбасі

РФ загрожує Україні "повною боєготовністю" своєї армії в Донбасі

Сьогодні, 14 грудня, так званий "заступник командувача оперативного командування" окупованих районів Донецької області Едуард Басурін заявив, що в Донбасі маріонеткові війська РФ переведені в повну бойову готовність. Про це повідомляє пропагандистський російський ресурс Інтерфакс.

У Росії заявляють, що підрозділи бойовиків "доукомплектовані на 100% особовим складом", у них є система протиповітряна оборона, необхідне озброєння, техніка та боєприпаси. Артилерійські підрозділи терористів готові висунутися на вже підготовлені позиції і "вести вогонь по наступаючого ворога", пише росЗМІ.


Підготовку до "тотального опору" вони пов'язують з нібито "загрозою наступальних дій з боку Збройних сил України".

Він також сказав, що в Новоазовськ, Тельманове, Комсомольське, Старобешеве прибули якісь "громадяни республіки" і сформували там народні дружини.

Вчора МЗС РФ вкинув фейк про "стрімкий наступ" ЗСУ в Донбасі, а ще днем ​​раніше бойовики стали залякувати місцевих жителів "бомбардуванням Горлівки хімічними бомбами", яке готується ЗСУ.

Дивіться також: До кордону з РФ стягують десантно-штурмові підрозділи: фото

1 грудня головнокомандувач Петро Порошенко повідомив, що навколо України, на тимчасово окупованих територіях Донбасу і в Криму розташовуються близько 80 тисяч російських військовослужбовців, 1400 артилерійських і ракетних систем, 900 танків, 2300 броньованих машин, близько 500 літаків і 300 вертольотів. В акваторіях Чорного, Азовського і Егейського морів виконують завдання більше 80 кораблів і 8 підводних човнів РФ, в тому числі і ударні - 23 корабля і шість підводних човнів.

Читайте також: Бойовики продовжують стягувати техніку, ОБСЄ знайшла артилерію: СЦКК

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка