Авторизация

Якщо Янукович виїде в Ізраїль, ми вимагатимемо арешту - Матіос

Якщо Янукович виїде в Ізраїль, ми вимагатимемо арешту - Матіос

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос підкреслив, що Україна в разі виїзду колишнього президента Віктора Януковича з Росії в Ізраїль зобов'язана буде звернутися до влади цієї країни із запитом про його арешт. Про це Матіос сказав в ефірі Радіо НВ.

При цьому прокурор переконаний, що Янукович не стане виїжджати за межі Росії.


Так він прокоментував інформацію про можливу госпіталізацію екс-президента в Ізраїлі після травми, яку він отримав під час гри в теніс.

"Екс-президент Янукович оголошений в розшук по системі Інтерполу, виставлена ​​відповідна картка, але хочу відзначити, що держава Ізраїль не є учасником Інтерполу. Практики міжнародного правового співробітництва між Генпрокуратурою і державою Ізраїль є. <...> Якщо станеться факт [виїзду Януковича в Ізраїль], ми зобов'язані звернутися [до уряду цієї країни] ", - зазначив Матіос.

18 листопада 2018 року LIGA.net повідомили в Інституті швидкої допомоги імені Скліфосовського в Москві, що в п'ятницю, 16 листопада Януковича госпіталізували. Пізніше його перевезли в одну з приватних клінік. РосЗМІ писали, що він отримав травму під час гри в теніс.

5 грудня його адвокат Олександр Горошинський заявив, що Януковичу може знадобитися операція в Ізраїлі.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка