Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві без водопостачання залишились мікрорайони Сади, Огнівка та Половки — обленерго знеструмив 4-й водозабір(оновлено)


Вісті з Полтави - У Полтаві без водопостачання залишились мікрорайони Сади, Огнівка та Половки — обленерго знеструмив 4-й водозабір(оновлено)


Через старі борги «Полтаваобленерго» знеструмив 4-й водозабір. Внаслідок цього із 16:00 почало припинятись водопостачання у мікрорайони Сади-1, Сади-2, Огнівка, Алмазний, Половки


24 червня, об 15:50, працівники АТ «Полтаваобленерго» знеструмили 4-й водозабір, внаслідок чого розпочалося відключення від електроенергії й інших об’єктів водоканалу. У прес-службі водоканалу вважають це грубим порушенням Закону України «Про питну воду і питне водопостачання» (ст. 6). Аргументація енергетиків — борги минулих років за спожитку електроенергію.



Наразі без водопостачання залишилися мікрорайони міста: Сади-1, Сади-2, Огнівка, Алмазний, Половки.



— Під загрозою — зупинка водопостачання всього міста та зупинка каналізаційно-насосних станцій. Це може спричинити екологічну катастрофу, наслідки якої важко передбачити. Просимо вибачення за незручності спричинені не з нашої вини, — повідомили у «Полтававодоканалі».



UPD. О 22:55 заступник міського голови з питань ЖКГ Олексій Чепурко повідомив про початок відновлення подачі електроенергії на об’єкти «Полтававодоканалу».





Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?