Авторизация

Що ви знаєте про гідравлічний підйомник?

Що ви знаєте про гідравлічний підйомник?

Гідравлічні підйомники (рос. гидравлический подъемник) - це вантажопідйомні пристосування, рух вантажних платформ яких забезпечується електрогідравлічним приводом. Якісні гідравлічні підйомники виробляє компанія "Форстор".


Електрогідравлічний привід складається з гідроциліндра і насоса, що нагнітає робочу рідину в нього. Дана система працює дуже плавно (без ривків), але швидко. Служить вона на порядок довше механічних систем.


Застосування вантажних гідравлічних підйомників можливо в будь-яких житлових, громадських, виробничих і технологічних будівлях, де є необхідність в здійсненні вертикального переміщення вантажів і людей. Принципове пристрій підйомних пристосувань цього типу дозволяє створювати підйомники з унікальними характеристиками, максимально відповідними завданням, які стоять перед ними.


Класифікація гідравлічних підйомників, виготовленням яких займається компанія "Форстор", може бути вироблено по десятках параметрів, серед яких найбільшу важливість мають:


- висота підйому;
- вантажопідйомність;
- тип вантажної платформи (стіл або майданчик);
- тип гідроциліндра (плунжерний або поршневий);
- тип вантажного каркаса (самонесучий або спирається на несучі конструкції будівлі).


Гідравлічний підйомник: виготовлення і монтаж

Починається все з проектування і виготовлення окремих частин гідравлічного підйомника. Виготовлення конструкційних елементів - це дуже відповідальний процес, що складається з безлічі виробничих операцій, які виконуються висококваліфікованими слюсарями, зварниками і інженерами. Досвід подібної роботи тут понад усе!


Слідом за виготовленням окремих елементів конструкції здійснюється монтаж гідравлічного підйомника. Монтаж - це збірка підіймального пристрою на об'єкті замовника. Після монтажу в обов'язковому порядку проводиться пуско-наладка, яка дозволяє видалити дрібні помилки і налаштувати роботу всієї системи. По завершенні пуско-налагодження підйомник вводиться в експлуатацію.
Проектування гідравлічного підйомника і монтаж його на місці його використання тісно пов'язані. Саме тому "Форстор" надає послуги в обох цих напрямках, роблячи все можливе, щоб замовлений клієнтом підйомник працював як годинник! Домогтися такого, прямо скажемо, непросто, адже підйомники відносяться до числа механізмів, які в процесі експлуатації зазнають великих навантажень, але ми з поставленими завданнями справляємося завжди!

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка