Авторизация

Організація роботи фіскальних органів Полтавщини в поточному році

Організація роботи фіскальних органів Полтавщини в поточному році
Організація роботи фіскальних органів Полтавщини в поточному році

Організація діяльності органів ДФС у січні 2016 року щодо надходження коштів до бюджету та залучення наявних резервів, а також загальні перспективи роботи у поточному році розглядалися на розширеній нараді органів ДФС Полтавщини, що пройшла в обласному центрі.
Засідання, в якому взяли участь керівники структурних підрозділів ГУ ДФС, начальники ДПІ, ОДПІ та їх відділень, відкрив виконувач обов’язки начальника ГУ ДФС у Полтавській області Борис Сидоров. Звертаючись до керівного складу органів ДФС Полтавщини, очільник Головного управління відзначив важливість своєчасного та повного наповнення державного та місцевих бюджетів області, а також організацію належного контролю за цим зі сторони органів ДФС області, підкресливши, що саме від цього залежатиме ефективність впровадження соціальних програм у поточному році та, загалом, стан добробуту територіальної громади.
Після завершення засідання розширеної наради її учасники взяли участь в одноденному регіональному семінарі із вивчення актуальних змін у податковому законодавстві, запроваджених Законом України від 24 грудня 2015 р. № 909 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році".
На завершення засідання в.о. начальника ГУ ДФС в області наголосив на налагодженні більш тісного діалогу з бізнесом та забезпеченні стабільних надходжень до державного та місцевих бюджетів впродовж 2016 року, - повідомляє Головне управління ДФС у Полтавській області.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка