Авторизация

У Полтаві епідемії ГРВІ та грипу ще немає

У Полтаві епідемії ГРВІ та грипу ще немає
У Полтаві епідемії ГРВІ та грипу ще немає

Рівень захворюваності на гострі респіраторно-вірусні інфекції та грип у Полтаві не перевищує епідпороговий показник. Однак, лікарні готові до роботи в умовах підвищеної захворюваності.

Про це говорили на засіданні з питання епідемічної ситуації та проведення заходів щодо профілактики і боротьби з грипом та гострими респіраторними інфекціями в епідсезон 2015-2016 років, яке провели заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Тарашевська та начальник управління охорони здоров'я міськвиконкому Сергій Котов. У ньому взяли участь головні лікарі медзакладів міста та представників інших служб.

Поговорили на засіданні й про забезпечення лікарняних закладів необхідними медикаментами, засобами індивідуального захисту тощо. Міські лікувальні заклади забезпечені киснем, апаратурою для надання медичної допомоги хворим на грип та ГРВІ, а також медикаментозними засобами (більше 1 тис. флаконів антибіотиків, близько 10 тис. флаконів інфузійних розчинів, достатній запас жарознижуючих та дезінфекційних препаратів). У наявності й засоби індивідуального захисту - більше 40 тис. масок.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?