Авторизация

Що таке 1С?

Що таке 1С?
Що таке 1С?

Далеко не всі люди, навіть серед тих, хто працює з 1С розуміють, що таке 1С. Деякі вважають, що 1С - це компанія або програма, для інших 1С - мова програмування, треті впевнені, що зареєстрована торгова марка. Щоб розібратися, що таке 1С необхідно звернутися до історії створення та розвитку компанії «1С».


Компанія «1С» була заснована в 1991 році Борисом Нуралієвим і його братом Сергієм Нуралієвим. Назва компанії виникла з назви програми, «1С» - це одна секунда, такий час потрібно для отримання інформації при роботі з програмою. Насправді версій про походження назви «1С» безліч, це і одна секунда, і перша система, є також версія що назва «1С» була вибрана для того, щоб бути першою у списках, у випадку, якщо список сортують за алфавітом. Про долю першого програмного продукту компанії 1С зараз відомо не багато, але це був початок стрімкого розвитку. Останню версію 1С можна придбати на сайті компанії Fort B2B.


Одним з перших програмних продуктів, який був розроблений компанією «1С» став бухгалтерський калькулятор. За деякими даними розробкою даного продукту займався Сергій Нуралієв. Продукт спочатку був розроблений виключно для власних потреб, так як Сергій Нуралієв на той час займався веденням бухгалтерського обліку в компанії «1С».


У 1992 році був підготовлений перший програмний продукт, анонс був озвучений на виставці Comtek в 1992 році.


Перші продукти 1С працювали під управлінням операційної системи DOS, це були версії 3.0, 4.0 і 5.0. А вже в 1995 році була випущена перша версія «1С: Підприємство 6.0»; яка працює під управління Windows 3.1.


У 2002 році побачила світ перша ознайомча версія «1С: Підприємство 8». І з кожним роком кількість користувачів «1С: Підприємство 8» стрімко збільшується.


Популярності програмних продуктів «1С: Підприємство» сприяло кілька ключових факторів: це створення дилерської мережі з вигідними умовами співпраці для партнерів і архітектура програмних продуктів, що дозволяє користувачам вносити зміни в програму.


На поточний момент випущена платформа 1С: Підприємство 8.3.4. Частий вихід оновлень свідчить активний розвиток продуктів «1С».

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка