Авторизация

У Лубенському та Чорнухинському районах триває ліквідація наслідків негоди

У Лубенському та Чорнухинському районах триває ліквідація наслідків негоди
У Лубенському та Чорнухинському районах триває ліквідація наслідків негоди

22 червня внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру, сильний дощ, град), на території Чорнухинського та Лубенського районів сталося підтоплення 160 приватних домогосподарств та пошкоджено шиферні покрівлі 135 житлових та господарчих будівель в Чорнухинському районі.

Протягом 26 червня проводились роботиз відкачуванню води у 8 приватних домоволодінь в 5-ти населених пунктах Чорнухинського та Лубенського районів. (Чорнухинський р-н - 4 домоволодіння, Лубенський р-н - 4 домоволодіння). Також відкачувалась вода зі місцевого ставка поблизу с. Луговики Чорнухинського району. У Лубенському районі поблизу с. Окіп проведені роботи з розчищення каналу від сміття та дерев.

Станом на 20.00 26 червня відкачано воду із 124 приватних володінь в Чорнухинському та 22 приватних володінь в Лубенському районах. Залишилися підтопленими 14 домогосподарств в 5-ти населених пунктах Чорнухинського та Лубенського районів.

Над ліквідацією наслідків метеорологічної події продовжують працювати 33 одиниці техніки та 81 чоловік, у тому числі від ДСНС - 8 одиниць техніки, 12 мотопомп, 2 човна та 31 чоловік особового складу.

Координацію робіт з ліквідації наслідків негоди здійснює штаб на чолі з начальником Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимиром Салогубом.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка