Авторизация

У Полтаві обговорили подальшу долю філармоній та створення симфонічного оркестру

У Полтаві обговорили подальшу долю філармоній та створення симфонічного оркестру
У Полтаві обговорили подальшу долю філармоній та створення симфонічного оркестру

Полтавська обласна філармонія

Постійна комісія облради з питань освіти, науки та культури, засідання якої відбулось сьогодні, 15 березня, підтримала пропозицію депутата Петра Ворони створити обласну комунальну установу "Полтавський симфонічний оркестр".
Рекомендовано управлінню культури облдержадміністрації розробити відповідний проект рішення та внести його на розгляд обласної ради в установленому порядку.

Також депутати обговорили роботу Полтавської обласної філармонії. Вони відзначили недостатнє матеріально-технічне забезпечення філармонії та незадовільний стан приміщення, в якому вона розташована. Як зазначив начальник управління культури облдержадміністрації Геннадій Фасій, для капітального ремонту будівлі філармонії потрібно понад 23 млн. грн. На сьогодні артисти не мають місця для проведення концертів.

За інформацією прес-служби облради, відтак комісія ухвалила рекомендувати управлінню культури облдержадміністрації підготувати пропозиції щодо подальшого функціонування приміщення обласної філармонії та внести їх на розгляд постійної комісії. Керівникам Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.В. Гоголя та Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді, які є об’єктами спільної власності територіальних громад області, рекомендовано визначити конкретні дні для надання обласній філармонії на безоплатній основі приміщень для проведення концертів.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?