Авторизация

Справа, яку ми робимо дуже важлива – Президент про організацію проходження реабілітації поранених військових за кордоном

 «Важлива позиція, і тут я хотів би відмітити роботу окремих посольств – це забезпечення реабілітації поранених воїнів», - сказав Президент Петро Порошенко на зустрічі з керівниками дипломатичних представництв України за кордоном та українськими військовими 92 бригади під час робочої поїздки на Донеччину.


«Та справа, яку ми робимо  дуже важлива», - сказав Президент. Він зазначив, що тисячі українських воїнів відали своє здоров’я, захищаючи  Україну.


За  його словами, 178 військовослужбовців вже пройшли реабілітацію у Латвії,  213 – у Литві, 111 – в Естонії, більше 100 – в Ізраїлі, більше 100 – в Об’єднаних Арабських Еміратах, у Болгарії – 24. Також українські військові проходили реабілітацію у Португалії, США. «Список не вичерпний, але необхідно дуже активно продовжувати цю роботу, бо прямо зараз 21 важко поранений український військовослужбовець чекає на рішення по реабілітації», - сказав Петро Порошенко.


«Ми з вами маємо забезпечити нашу ефективну взаємодію», - підкреслив Глава держави.


Петро Порошенко наголосив, що так само йдеться і про забезпечення можливості реабілітації та оздоровлення дітей з Донбасу, «які також повинні мати можливість перепочити від жахів війни».


 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?