Авторизация

США продовжать дію санкцій проти Росії - зустріч Президентів України та США

Дія санкцій Сполучених Штатів Америки проти Росії буде продовжуватись. Про це Президент Петро Порошенко сказав під час брифінгу за підсумками зустрічі з Президентом США Дональдом Трампом в рамках робочого візиту до цієї країни, відповідаючи на питання чи отримав Глава держави чітке підтвердження від Президента США, що санкції з Росії не будуть зніматись до тих пір, поки не буде повернуто Крим та не припиниться російська агресія проти України.


США продовжать дію санкцій проти Росії - зустріч Президентів України та США


«Думаю, це очевидно. На сьогоднішній день СЩА приймають додаткові санкці практично кожного дня. Я бачу позицію Сполучених Штатів Америки як твердого, надійного і стратегічного партнера України», - підкреслив Петро Порошенко.


При цьому Президент зауважив, що не бачить необхідності у зміні мінського формату переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі. «Сполучені Штати Америки є нашим партнером. Ми дуже зацікавлені у залучені США до активного процесу», - зазначив він та нагадав, що США є країною гарантом згідно Будапештського меморандуму.


«Сьогоднішня зустріч підтверджує важливість України для США і рішучу налаштованість на підтримку нашої держави», - зазначив Петро Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?