Авторизация

У 2015 році на Полтавщині зареєстровано народження 13 560 дітей

У 2015 році на Полтавщині зареєстровано народження 13 560 дітей
У 2015 році на Полтавщині зареєстровано народження 13 560 дітей

Минулого 2014 року органами державної реєстрації актів цивільного стану зареєстровано народження 13 354, що на 206 менше.

Такі цифри наводить відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Полтавській області.

У 2015 році смертей зареєстровано теж більше аж на 1 956 – 24 492. Кількість померлих минулого року на 10 932 перевищує кількість народжених, що становить 55,3% (за 2014 рік –59,0 %).

Більше ніж у 2014 році було на 2 397 та 187 відповідно зареєстровано шлюбів та розлучень. У 2015-у одружились 12 365 пар, розлучилися – 1420.

2015 році за спостереженням органів державної реєстрації актів цивільного стану Полтавської найпопулярнішими іменами, якими батьки нарікали своїх дітей, стали:

- дівчаток - Анастасія, Анна, Марія, Софія; хлопчиків - Андрій, Дмитро, Іван, Максим, Михайло;

- рідковживані імена дівчаткам давали такі - Аврора, Аглая, Аделіна, Алевтина, Альбіна, Анфіса, Арсенія, Ася, Віталіна, Домініка, Евеліна, Еліна, Елеонора, Ельвіра, Златослава, Зоряна, Іванна, Кароліна, Лада, Ліана, Ліна, Луїза, Маріанна, Марта, Мар'яна, Ніка, Павлина, Сабіна, Соломія, Стефанія, Фаїна, Ярина; хлопчикам - Андріан, Аркадій, Арсен, Афанасій, Веніамін, Влас, Всеволод, Гордій, Давид, Дарій, Дем'ян, Еміліан, Еміль, Захар, Захарій, Ігнат, Лазар, Лев, Леон, Лука, Макар, Марат, Мирослав, Орест, Остап, Платон, Савелій, Серафим, Стефан, Тихін, Яків, Ярема;

- дивними та нетрадиційними іменами у 2015 році стали у дівчаток Полтавщини - Августа, Авігея, Аделія, Адель, Айріна, Аліпія, Алісія, Амелія, Аміна, Анабель, Антіпа, Анюта, Аріанна, Асія, Божена, Даліла, Даніель, Даніела, Дзвенислава, Евангеліна, Елісса, Ерен, Еріка, Есміральда, Євангеліна, Єванжеліна, Єсенія, Касандра, Кірія, Леона, Маріамна, Мірра, Мія, Натія, Нікалєта, Ніколь, Радміла, Радомира, Румейса, Сюзанна, Ханума, Цвітанна; у хлопчиків - Амір, Далер, Дамир, Дамір, Даній, Даніяр, Ждан, Ерік, Ібрагім, Карен, Крістіан, Ліан, Міхей, Нурай, Остін, Ренат, Рональдас, Самір, Тігран.

Дивні та нетрадиційні випадками зміни імен у відділах держреєстрації актів цивільного стану управлінь юстиції області вважали:

- прізвищ "Піхуля" на "Дюваль", "Гахович" на "Святий", "Пушкарь" на "Дюранд", "Дігтяр" на "Рігер", "Огіренко" на "Шеффер", "Неволя" на "Воля", "Мхеян" на "Чехов", "Нос" на "Українець", "Маслак" на "Українка", "Татарко" на "Круз", "Лінніченко" на "Скай", "Прийма" на "Кьоніг";

- імен "Маргарита" на "Маргарита-Даміра", "Граф" на "Давид", "Армен" на "Арсеній", "Анна" на "Анна-Ніколь", "Олександр" на "Алекс", "Богдан" на "Томас", "Євгенія" на "Заліна", "Тетяна" на "Тетяна-Марина", "Максим" на "Макс".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка