Авторизация

22-річний хлопець на Полтавщині вчинив подвійне вбивство

22-річний хлопець на Полтавщині вчинив подвійне вбивство
22-річний хлопець на Полтавщині вчинив подвійне вбивство

У Семенівське відділення поліції Полтавщини голова однієї з сільських рад району повідомив, що знайдене тіло 74-річної жінки в її будинку.
Слідчо-оперативна група виявила на ньому ознаки насильницької смерті. В тому ж селі правоохоронці знайшли ще й тіло 35-річного чоловіка з ножовими пораненнями.

Поліцейським вдалося встановити обставини трагедій та затримати підозрюваного. Як з'ясувалося, ввечері напередодні вбивства, 35-річний загиблий у себе вдома чаркував із 22-річним знайомим. Як це буває в стані алкогольного сп’яніння, між чоловіками раптово виникла сварка й гість наніс ножові удари господареві. Після вбивства чоловіка, молодик пішов до будинку 74-річної жінки. Вимагав у пенсіонерки спиртне, а почувши відмову - завдав жінці декілька ударів палицею і ножем. Після скоєних двох вбивств зловмисник повернувся додому.

За інформацією відділу комунікації ГУНП у Полтавській області, підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактами скоєних правопорушень розпочато кримінальні провадження у статті 115 частини 1 (умисне вбивство) і частини 2 пункт 13 (умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство). Вбивці загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?