Авторизация

"Полтавафарм" шукає нові форми роботи

"Полтавафарм" шукає нові форми роботи
"Полтавафарм" шукає нові форми роботи

На базі КП "Полтавафарм" відбулась науково-практична конференція, під час якої обговорили прогресивний для України формат роботи аптечних закладів. Голови ГО "Всеукраїнська фармацевтична палата" Олег Клімовкий презентував "Належна Аптечна Практика". Він передбачає змінення акценту ву діяльності аптек від торгівлі медикаментами до надання якісних послуг.

Саме соціальна складова - визначальна у діяльності "Полтавафарм". І будь-який прогресивний досвід у цій галузі буде підтримуватись. зазначиа голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. Він повідомив, що погоджено підписання
меморандуму порозуміння з ГО "Всеукраїнська фармацевтична палата" для впровадження новітнього формату роботи аптек на базі КП "Полтавафарм".

Наразі ж у КП "Полтавафарм" вже працюють соціальні програми для забезпечення населення ліками за доступною ціною. Так, у всіх районних аптеках, у місті Полтава та у Кременчуцькій аптеці "Ветеран" ліки для учасників бойових дій та бійців АТО продають з мінімальною націнкою. На підприємстві також розробляють подібну програму для забезпечення доступними ліками усіх дітей-інвалідів у області.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?