Авторизация

Літні блузки великих розмірів - як їх носити?

 Дами, які носять великі розміри, не повинні бути обмежені в виборі стилю блузок. Насправді, багато моделей підходять до повного тілу, незалежно від кольору або форми декольте. Яку купити блузку, які зразки вибрати на літо?


Правильно підібрана блуза дозволяє приховати недоліки фігури і підкреслити гідності, що особливо важливо для жінок, які носять великі розміри. Дуже часто буває проблема навколо живота або талії, і навіть великих грудей. На щастя, мода настільки різноманітна, що знайти правильний крій не складе труднощів. Вам потрібно їхати деяким радам.


Жінкам, що носять велыкі розміри, не доводиться відмовлятися від наймодніших кроїв в цьому сезоні, тобто від іспанського декольте. Така блузка підійде особливо жінкам з грушеподібною фігурою. Фігура цього типу характеризується широкими стегнами і досить вузькими плечима, а іспанський декольте - оскільки воно створює пряму лінію - виставляє цю ділянку змушує її здаватися трохи більше, ніж вона є насправді. Цей ефект додатково посилюється за рахунок пишних рукавів.


Не усі дами хочуть показувати пухкі плечі, але для них є хороша альтернатива - блузки з "холодними плечима" або моделі з вирізом, у літньому варіанті - з більш товстими бретелями. Моделі з вільними рукавами 3/4 також будуть добре працювати. У спеку варто спробувати моделі з білих повітряних тканин, які не поглинають світло.


Жінки з великими розмірами також знайдуть V-подібний виріз і виріз у формі конверта. V-подібний виріз відмінно відкриває шию і в той же час робить верхню частину тулуба більш стрункою. Декольте у формі конверта - дуже хороший вибір для жінок, які хочуть підкреслити груди і оптично зменшити талію.


Літні блузки - які візерунки і цвета?


Вважається, що яскраві кольору підкреслюють зайві кілограми, а темні - приховують їхню. Тим не менше, жінки, які носять більші розміри, не повинні турбуватися про це, тому що вони добре виглядають як у більш темних стилях, так і в більш яскравих. Тим не менш, варто мати на увазі закономірності, тобто їх тип, та розміру. Найкраще вибирати шаблони за рівномірним розподілом, які не створюють прогалини або виділяються на тлі. Завдяки цьому очей ковзає за матеріалом і не зупиняється у чутливому місці (якщо це не те, що ми хочемо). Чого слід уникати? Горизонтальні пояси, які оптично розширюють і дуже маленькі принти, які контрастують з силуетом і ще більше підкреслюють його масивність.


Літні блузки - якого розміру і довжини?


Повні дамы виглядають краще всього в вільних блузках, доходять нижче живота (наприклад, з жилетом або воланом по нижньому краю). Якщо одяг занадто туга, то це підкреслює складки на тілі. Вільний крій дозволяє відчувати себе більш комфортно в будь-якій ситуації, особливо при Русі, наприклад, на прогулянці з дитиною.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка