Авторизация

Президент представив новейшего голову Черкаської ОДА Олександра Вельбівця

Президент Петро Порошенко в ході робочої поїздки на Черкащину представив нового голову Черкаської  обласної державної адміністрації Олександра Вельбівця активу області.


Глава держави привітав нового очільника області та вручив йому посвідчення. Він наголосив, що Олександр Вельбівець не потребує представлення в області. «Я не хотів би жодних «парашутистів», або когось, хто згори спускається (призначається на посаду - ред.). Олександр Іванович людина черкаська», - зауважив Глава держави.


Президент зазначив, що три роки Олександр Вельбівець працював на посаді голови Черкаської облради. «Він має підтримку Президента. Я думаю, що він має підтримку громадськості. І вибір Президентом людини, яка очолить Черкаську обласну державну адміністрацію, правильний, якщо ви це підтримаєте. Ви це підтримуєте?», - звернувся Глава держави до присутніх. Представники активу області оплесками підтримали рішення Глави держави про призначення нового голови ОДА.


Президент також подякував попередньому керівнику області Юрію Ткаченку. «Я хотів би подякувати за все, що зробив Юрій в Черкасах  і для Черкас. Зараз ми домовилися, що у нього буде інша, дуже відповідальна ділянка роботи», - зазначив Президент.


 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?