Авторизация

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб російська сторона чітко дотримувалася міжнародного права - Президент щодо ситуації в Азовському морі

Президент Петро Порошенко зазначає, що Україна вдячна своїм партнерам за підтримку Резолюції Організації Об’єднаних Націй щодо ситуації у акваторії Азовського моря та Керченській протоці.


«Ми докладаємо всіх можливих зусиль з тим, щоб російська сторона чітко дотримувалася міжнародного права», - наголосив Глава держави під час спілкування з представниками ЗМІ після завершення двосторонніх переговорів з Канцлером ФРН Ангелою Меркель.


Петро Порошенко зазначив, що загрози ескалації в акваторії Азовського моря і Керченської протоки були серед питань, які обговорювались під час зустрічі з Ангелою Меркель.


Президент подякував Канцлеру Німеччини за підтримку зазначеного документа. «Я хотів би подякувати Німеччині і Франції за те, що було прийнято рішення зараз приєднатися до Резолюції ООН, Ради безпеки ООН стосовно Криму і Азову. Це є насправді також зусилля у використанні платформи міжнародних організацій для забезпечення миру в регіоні. Дуже дякую вам, пані Канцлер», - наголосив Президент.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?