Авторизация

Ви забезпечуєте єдність світу і солідарність з Україною – Президент зустрівся з українською громадою США

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко зустрівся з лідерами української громади в США під час робочого візиту до Сполучених Штатів Америки. Глава держави подякував за потужну підтримку українською громадою Сполучених Штатів спільної боротьби за свободу і незалежність України.


Президент привітав українців США із 27-ю річницею Незалежності України. «Прийміть величезну подяку від мене як від Президента не просто за сьогоднішню зустріч,  а й за ці довгі 4,5 роки нашої спільної боротьби. Бо нічого у нас без вас не вийшло б. Бо ваша роль є абсолютно визначальною і у формуванні світової солідарності на підтримку України. В кожному куточку світу, куди б я не приїжджав, пліч-о-пліч ставали зі мною українці і забезпечували тверду позицію всіх країн світу. Забезпечували єдність світу і солідарність з Україною», - наголосив Петро Порошенко. Він додав, що така єдність і солідарність була і залишається  запорукою нашої  перемоги.


«У 1991 році ми вибороли Незалежність, але продовжуємо столітню боротьбу за нашу свободу», - сказав Петро Порошенко.


Глава держави зазначив, що для нього надзвичайно почесно сьогодні зустрітися із представниками української громади і він завжди відчуває їх надійну підтримку. Він особливо відзначив, що українська нація стоїть на захисті незалежності суверенітету і територіальної цілісності Української держави, а також на захисті свободи і демократії, і тих цінностей, які сповідували батьки-засновники Сполучених Штатів як базових цінностей функціонування держави.


«І ми з вами повертаємо Україну в родину європейських народів. Ми з вами кажемо остаточне прощавай Радянському союзу, російській імперії і іншим, хто намагався утримати нас у статусі колонії», - сказав Президент та додав, що за ці цінності боролися і проливали кров і бійці УПА, і учасники національно-визвольних змагань в  Україні.


Президент привітав усю українську громаду, керівництво Українського інституту Америки із 70-им ювілеєм: «Надихаючим є той факт, що справа Володимира Джуса, фундатора цього інституту, не лише продовжується, але й розквітла». 


Глава держави також зауважив, що був вражений, як про Володимира Джуса відгукуються самі американці: «Його життя – безперервна боротьба, змагання, здавалося б, до недосяжної мети, підсилюване пристрасною вірою у перемогу. Його життєпис – це перемога над найтяжчими життєвими обставинами завдяки інтелекту, тяжкій праці і незмінній вірі у слушність своїх ідеалів».


Петро Порошенко наголосив: «В цих словах – точно сила українського духу, точно віра в перемогу».


За його словами,  тернистий шлях боротьби Української держави за незалежність і свободу, надихає сучасне покоління на нові звершення. Він наголосив, що в Україні нині відбуваються значні зміни, а ефективність реформ, які відбуваються в умовах агресії проти України з боку Росії, визнають всі міжнародні партнери нашої держави.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?