Авторизация

Президент зателефонував головному лікарю Міської клінічної лікарні №1 міста Одеса та поцікавився станом здоров’я громадського активіста Олега Михайлика

Президент Петро Порошенко, який наразі відбув із візитом до Сполучених Штатів Америки, зателефонував головному лікарю Міської клінічної лікарні №1 міста Одеса Євгену Григор’єву та поцікавився станом здоров’я громадського активіста Олега Михайлика.


Головний лікар проінформував Президента про стан здоров’я постраждалого від нападу Олега Михайлика. Петро Порошенко подякував лікарям за проведену роботу та надану активістові допомогу.


Також Президент провів телефонні розмови з Генеральним прокурором Юрієм Луценком та Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Керівники відомств проінформували Главу держави про хід розслідування та про посилення складу слідчої групи першим заступником голови Національної поліції В’ячеславом Аброськіним, який нині веде розслідування в Одесі.


Вони повідомили, що буде проведено координаційну нараду з питань боротьби зі злочинністю і Президента буде поінформовано про її результати.


рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?