Авторизация

Президент наполягає на створенні координаційного органу з притягнення Росії до відповідальності за агресію проти України

Під час зустрічі з керівниками закордонних дипломатичних установ Президент Петро Порошенко наголосив на тому, що українські дипломати за останні роки досягли відчутних результатів і у справі притягнення Росії до міжнародно-правової відповідальності.


«Завдяки вивіреним заходам практично всі впливові міжнародні організації і альянси зафіксували акт агресії Росії проти України», - сказав Президент. «Статус держави-агресора за Росією закріплено і в українському законодавстві», - зазначив Петро Порошенко.


«Я наполягаю на якнайскорішому створенні координаційного органу з формування консолідованої претензії України до Росії для відшкодування завданих збитків, як це передбачено у моєму Законі (Закон «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях» - ред.), який Верховна Рада прийняла», - сказав Президент.


Глава держави підкреслив, що конкретні практичні результати реалізації цього Закону дипломати вже мали можливість побачити під час їх нещодавнього відвідування Донбасу.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?