Авторизация

Мир тим швидше прийде на нашу землю, чим міцнішою та професійнішою буде наша армія – Президент

Президент Петро Порошенко під час виступу на Всеукраїнській серпневій конференції педагогічних працівників «Нова українська школа: старт реформи, участь громад» запросив українців прийти на парад на честь святкування 27-ї річниці Незалежності України та підтримати військовослужбовців Збройних Сил, які крокуватимуть в цей день головною вулицею столиці.


«Я хочу скористатися цією можливістю і запросити всіх киян на парад на честь річниці нашої Незалежності на Хрещатик 24 серпня. Інших, хто дивиться нас по телевізору – обов’язково подивіться цей парад по телевізору», - звернувся Петро Порошенко до українців.


«Ми всі розуміємо, що мир тим швидше прийде на нашу землю, чим міцнішими, патріотичними, професійними будуть наші Збройні Сили», - підкреслив Президент.


За словами Глави держави, вже всі бачать кардинальні відмінності, які відбулися і з країною, і з армією: «І вони такими стають кроком за кроком, день за днем».


«Нагадаю, що ми зробили наш вибір на користь свободи і гідності кожної людини. І тепер ми з вами разом не просто вчимося, а вже імплементуємо, наповнюємо цей вибір  абсолютно реальним змістом», - сказав Глава держави.


Президент підкреслив, що так само Україна вже продемонструвала всьому світові, що має армію, яка здатна зупинити агресора.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?