Авторизация

Президент: Підвищення взаємосумісності українських ВМС із морськими мощами країн НАТО позволить відновити дієздатність нашої морської оборонної компоненти

Президент, Верховний Головнокомандувач ЗСУ Петро Порошенко під час робочої поїздки до Одеси відвідав багатонаціональні навчання «Сі Бриз – 2018». Глава держави зазначив, що такі спільні практичні заходи підготовки сприяють досягненню Військово-Морськими Силами України не лише сумісності із флотами держав – членів НАТО, а й відродженню військово-морського потенціалу нашої української держави.


Президент наголосив на цілях України у Чорноморському регіоні: «Ми повинні докласти максимум зусиль для швидкого відновлення дієздатності своєї морської оборонної компоненти. І бути чітко і завжди готовими до спільних оборонних дій у Чорному морі».


Президент підкреслив, що одним із важливих кроків у цьому процесі є проведення багатонаціональних навчань «Сі Бриз-2018». «Це не лише підвищення взаємосумісності. Це нарощування рівня морської та польової виучки. Це злагодження багатонаціональних підрозділів», - сказав Петро Порошенко.


«Наша співпраця засвідчує єдність і готовність разом захистити мир і спільні цінності. Спільні цінності, які нас об’єднують з партнерами – це демократія, свобода, верховенство права. Захистити територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України», - наголосив Верховний Головнокомандувач ЗСУ.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка