Авторизация

З Україною не можна розмовляти мовою шантажу і нікому не вдасться заблокувати українську інтеграцію в НАТО – Президент

Президент Петро Порошенко в інтерв’ю українським телеканалам наголосив, що було домовлено з Угорщиною продовжити діалог щодо закону про освіту на рівні міністрів, але Україна буде захищати свої національні інтереси.


«Ніяк не хочу це називати. У нас є і має бути діалог з угорцями. Більше того можу сказати, що на Саміті НАТО я мав коротку зустріч з Прем’єром Угорщини Віктором Орбаном. Ми домовилися про те, що на рівні міністрів закордонних справ і міністрів освіти ми негайно продовжимо цей діалог і імплементуємо рішення Венеційської комісії», - відповів Глава держави на запитання як назвати угорську позицію щодо українського Закону про освіту. Він додав: «Але Україна буде захищати свої національні інтереси. І дії української влади, і дії українського Президента будуть виходити з національних інтересів України».


Президент також висловив переконання, що нікому не вдасться заблокувати українську інтеграцію в НАТО: «Ні ззовні – я маю на увазі Росію. Ні зсередини України – жодної п’ятої колони ми не потерпимо. Ні зсередини НАТО».


Глава держави підкреслив, що з Україною не можна розмовляти мовою шантажу. «На моє глибоке переконання, хто буде розмовляти з нами мовою шантажу – опиниться в ізоляції сам», - зауважив він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?