Авторизация

Не розгортання миротворчої місії підтверджує зацікавленість Росії в продовженні агресії та окупації захопленої української території – Президент

«Хочу знову вам процитувати підсумковий документ Саміту і виступ Генерального секретаря НАТО. Тут написано, що ми ретельно обговорювали перспективи запровадження під керівництвом ООН миротворчих сил на Донбасі. Ми підкреслюємо, що це підтримає і полегшить повну імплементацію Мінських домовленостей і відповідний мандат для того, щоб забезпечити всю територію всієї зони окупації, включно з українсько-російським кордоном. Це позиція країн НАТО», - сказав Президент Петро Порошенко в інтерв’ю українським телеканалам.


Він нагадав, що цю позицію висловив у 2015 році: «Тоді усі боялися підходити до неї. На сьогоднішній день наша ефективна робота забезпечила, щоб нарешті Росію назвали країною агресором, щоб позиція Президента України щодо запровадження миротворчої місії була підтримана усіма членам НАТО».


«І, безумовно, дуже важко Путіну пояснити, чому він не дає можливості розгорнути миротворчу місію, підтверджуючи тим самим факт зацікавленості Росії в продовженні агресії, окупації захопленої української території»,  - підсумував Президент.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка