Авторизация

Внесок кожного з вас не менший, ніж солдатів на передовій – Президент працівникам підприємства «Іскра»

Під час робочої поїздки до Запорізької області Президент Петро Порошенко відвідав «Науково-виробничий комплекс «Іскра» та поспілкувався з колективом підприємства. Глава держави також взяв участь у передачі новітніх зразків сучасної техніки, вироблених на підприємстві «Іскра», Збройним Силам України.



Внесок кожного з вас не менший, ніж солдатів на передовій – Президент працівникам підприємства «Іскра»

Глава держави наголосив, що продукція заводу відіграє важливу роль у захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та подякував трудовому колективу за сумлінну працю і високий професіоналізм.


Президент підкреслив, що дуже важливим є той факт, що це високотехнологічне військове виробництво базується на використанні  українських комплектуючих, або виготовлених у співпраці з країнами-партнерами України.


Петро Порошенко зазначив, що «пріоритетним має бути забезпечення українського війська і лише потім – військово-технічний експорт».




«В першу чергу ми маємо задовільнити українські Збройні Сили. І тому ми виділяємо 5% ВВП для оснащення ЗСУ, чого ніколи не було в історії України», - підкреслив Президент.


Він також зазначив, що 1,5 млрд доларів, які були вкрадені у народу України попередньою владою йдуть не лише на обладнання комфортабельних гуртожитків для військових, а й на закупівлю найсучаснішого озброєння, яке виготовляється військово-промисловим комплексом України.


Президент підкреслив, що завдяки пріоритетності у підтримці вітчизняного ВПК вдалося розробити і запустити у виробництво «наші контрбатарейні станції, які  за своїми характеристиками вищі за те, що нам пропонують на зовнішніх ринках». Це ж стосується і радіолокаційних станцій у форматі 3D.




«Ця перлина ВПК України відіграє надзвичайно важливу роль в забезпеченні обороноздатності держави», - сказав Петро Порошенко про «Науково-виробничий комплекс «Іскра».


«Головний капітал – це люди, це робочі руки. Саме завдяки вам, вашій праці, вашому колективу – унікальному колективу, який було збережено в надважких умовах», - підкреслив Президент та наголосив на важливості завантаження підприємства ВПК на 100% для Збройних Сил України. Він також додав, що Закон «Про національну безпеку України», який вчора був ухвалений Верховною Радою, гарантуватиме бюджетне фінансування ВПК на найближчі роки.




«Внесок кожного з вас в обороноздатність країни не менший, ніж внесок солдата на передовій, внесок дипломата, який забезпечує світову коаліцію на підтримку України», - сказав Президент колективу підприємства.


«Ви зробили неможливе – в такі короткі терміни відновили виробництво. Там, де виробництво залишилося на окупованих територіях, ви врятували документацію, врятували досвід. Прийняли до себе в колектив конструкторів. І все зробили для того, щоб обороноздатність держави не була меншою. Ваш внесок в обороноздатність країни надзвичайно великий», - сказав Петро Порошенко та подякував колективу за самовіддану роботу.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?