Авторизация

Президент представив новейшего очільника Донецької ОДА: Наше спільне завдання – мир, безпека жителей нашей планеты, відновлення і розвиток територій

Президент Петро Порошенко представив нового очільника Донецької обласної державної адміністрації Олександра Куця.


Глава держави зазначив, що під час вибору кандидатури на посаду очільника Донеччини керувався двома факторами - необхідністю забезпечення безпеки на території Донецької області та розробки вичерпного переліку заходів, щоб наблизити Україну до миру.



Президент представив новейшего очільника Донецької ОДА: Наше спільне завдання – мир, безпека жителей нашей планеты, відновлення і розвиток територій
«Олександр Іванович з перших днів війни був також добровольцем на фронті, тільки в складі бойових груп СБУ», - розповів Глава держави. Він зауважив, що Олександр Куць - людина, яка рішуче йде в бій, має аналітичний склад мислення, дуже добре відома на Донбасі. Він знає, шанує і поважає Донбас та його мешканців.

«Я переговорив з Олександром Івановичем і наголосив на тому, що перший пріоритет – мир, безпека людей, відновлення інфраструктури і розвиток територій. Це є наше спільне завдання», - розповів Президент. Глава держави також відзначив необхідність забезпечити залучення наявних сил та засобів для участі у протидії диверсійним проявам, терористичним актам, захисту від елементів гібридної війни, розвитку інформаційної безпеки на території Донецької області.


«Дуже важливо, щоб ми на сьогоднішній день сприяли вирішенню питань щодо обладнання і забезпечення функціонування контрольно-перепускних пунктів в’їзду-виїзду з тимчасово непідконтрольних територій, і створили нормальні умови комфорту. Не має там бути контрабанди, нелегальних фінансових потоків, які фінансують терористичну діяльність і проти яких ефективно боровся пан Олександр на своїй попередній посаді», - наголосив Петро Порошенко.


Президент також наголосив на важливості співпраці з силами операції Об’єднаних сил (ООС), силовиками та народними депутатами. Глава держави закликав парламентарів підтримати нового очільника Донеччини: «Ви маєте працювати як проукраїнська ефективна єдина команда».


Крім того, Глава держави назвав пріоритетом розвиток і захист малого та середнього бізнеса. «Дуже важливо буде і забезпечення проведення реформи децентралізації, реформи освітньої, щодо малої приватизації», - додав Президент. Він також відзначив важливість місцевих ініціатив.


«Втомлене суспільство має відчути позитивні зміни. Це і дорожнє будівництво, і відкриття шкіл, дитячих садків. Надзвичайно важливо, щоб не зупинялося відновлення зруйнованої інфраструктури», - наголосив Глава держави.


Президент підкреслив: «Я – оптиміст. Впевнений, що нам вдасться розгорнути миротворчу операцію. Впевнений, що нам вдасться принести мир. Впевнений, що відмінність життя на окупованій території і на звільненій території є кардинальною. І це від нас з вами залежить створити відповідний клімат для людей – безпечний, комфортний, захищений, з економікою, що розвивається».


Петро Порошенко також подякував за роботу Павлу Жебрівському та наголосив, що він є справжнім патріотом. «Людина, яка в 2014 році, на відміну від багатьох, які демонструють свій патріотизм у Фейсбуці в складі потужної «диванної сотні», а вже навіть не сотні – тисячі, Павло пішов добровольцем у 54-й окремий розвідувальний батальйон. Пішов не полковником, навіть не майором – пішов старшим сержантом. І весь час найнапруженіших бойових дій, які були в 2014-му – на початку 2015-го років, Павло з ризиком для життя захищав українську землю і є учасником бойових дій», - сказав Глава держави. За його словами, Павло Жебрівський також має дуже добрий досвід боротьби з корупцією, а на посаді Голови Донецької ОДА багато зробив, щоб забезпечити відновлення інфраструктури Донбасу і забезпечити мир, стабільність, спокій для людей Донбасу.


Глава держави зауважив, що нині колишній очільник Донецької області теж має дуже важливу роботу і висловив сподівання, що його професіоналізм, патріотизм і порядність сприятимуть ефективності роботи на нові посаді.



У свою чергу, Олександр Куць подякував за довіру. «Не підведу і буду максимально докладати зусиль для того, щоб Донецька область розвивалась ефективно. І основними пріоритетами для нас лишається безпека, інформаційна безпека, розвиток інфраструктури і економіки регіону», - зазначив він. За його словами, оскільки в регіоні зараз не просто, тривають бойові дії, пов’язані з російською агресією, відбувається постійна співпраця з військовими, з командуванням ООС.

«Ми жодним чином не будемо забувати, що по ту сторону лінії розмежування проживають громадяни України», - наголосив Олександр Куць, відзначивши, зокрема необхідність удосконалення контрольних пунктів в’їзду-виїзду.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?