Авторизация

Ми впроваджуємо інноваційні методи самоврядування – Президент під час XIV Українського муніципального форуму

Під час відкриття XIV Українського муніципального форуму, Президент Петро Порошенко наголосив, що в державі зараз активно впроваджуються інноваційні методи управління і розширення впливу людей на органи влади та місцевого самоврядування.


«На Київщині щойно запустили систему uvaga.ua. Це – програмний інструмент, інтерактивна карта з точною локалізацією проблеми та чітким визначенням конкретної посадової особи, яка відповідає за її вирішення» - навів приклад Глава держави.


«Не треба чекати, не треба давати роки на вирішення. Одразу, миттєво. Ми знаємо де точка проблеми, перевірили, спільно об’єдналися і цю проблему вирішили. Кожен громадянин зі свого мобільного телефону практично в один дотик отримає можливість повідомити про актуальну проблему. І не тільки повідомити, а ще й зможе відстежувати динаміку її вирішення, розуміючи хто персонально відповідає за її вирішення», - зазначив Петро Порошенко.


Глава держави подякував Королівству Норвегії в особі Надзвичайного і Повноважного Посла цієї країни Уле Тер’є Хорпестада за допомогу в організації XIV Українського муніципального форуму та постійну підтримку реформи децентралізації в Україні. «Я хочу висловити слова подяки Уряду Норвегії, Главі держави, посольству за окрему і вагому підтримку президентської програми децентралізації», - сказав Петро Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка