Авторизация

Спасибі за те, що дбаєте про життя й здоров’я усіх нас – Президент нагородив медиків

Президент Петро Порошенко привітав українських медиків із професійним святом – Днем медичного працівника, а також вручив високі державні нагороди.


«Це одне з дуже небагатьох професійних свят, яке відзначається не лише серед працівників галузі, а й в цілому шанується всім українським суспільством. День медичного працівника можна порівняти лише з Днем учителя», - сказав Глава держави.


«Запросив вас, дорогі лікарі, фельдшери, медсестри, фармацевти, науковці, викладачі й студентство, аби від себе особисто, від мільйонів громадян України подякувати вам за вашу шляхетну працю. Спасибі за те, що дбаєте про життя й здоров’я усіх нас», - зазначив Президент.


За значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров'я, надання кваліфікованої медичної допомоги та високу професійну майстерність Глава держави відзначив високими нагородами військових та цивільних медиків та присвоїв почесні звання «Заслужений діяч науки і техніки України», «Заслужений лікар України» та «Заслужений працівник охорони здоров’я України». Президент вручив лікарям та медичним працівникам нагороди та цінні подарунки.


Після церемонії в Маріїнському палаці відбулося спільне фотографування учасників заходу з Президентом України.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?