Авторизация

Президент: Україна вдячна Болгарії за допомогу в оздоровлені і реабілітації українських військовослужбовців

Президент України Петро Порошенко під час переговорів з Прем’єр-міністром Республіки Болгарія Бойко Борисовим обговорив питання гуманітарного співробітництва.


«Хочу окремо подякувати пану Прем’єр-міністру за ту велику допомогу, яку Болгарія надає в оздоровлені і реабілітації українських військовослужбовців. В 2016 році, під час візиту до Болгарії, я відвідував наших воїнів, які проходили лікування і реабілітацію у болгарських закладах охорони здоров’я», - сказав Президент під час під час спільної прес-конференції з Прем’єр-міністром Болгарії.


За його словами, протягом останніх років 75 українських військовослужбовців пройшли оздоровлення в Болгарії і ця держава працює над реалізацією трастового фонду співпраці з Україною.


«Вже 9 червня болгарські лікарі прийматимуть чергову групу українських військових у госпіталі Військово-медичної академії Болгарії», - повідомив Президент.


Петро Порошенко наголосив: «Це є класична форма ефективної співпраці. І я, як Президент, як Верховний Головнокомандувач, дуже вдячний Болгарії за таке принципове ставлення до  підтримки України».

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка