Авторизация

Лідери України, Німеччини та Франції обговорили питання продовження санкцій

Під час робочої поїздки до Німеччини Президента Петра Порошенка відбулася тристороння зустріч Глава Української держави, Президента Франції Еммануеля Макрона та Канцлера Німеччини Ангели Меркель.


«Ми мали дуже амбітний порядок денний. Обговорили також питання продовження санкцій. Обговорили серйозне занепокоєння ескалацією напруженості і бойових дій з боку Російської федерації проти українських військ. Лише за останню добу в районі Катеринівки ми втратили одного українського героя, п’ятеро були поранені», - повідомив Петро Порошенко про хід зустрічі у коментарі для представників ЗМІ.


Президент також зазначив, що докладно проінформував керівників Франції та Німеччини про ситуацію на Донбасі. «Ми чітко наголошуємо і наполягаємо на тому, щоб перемир’я, яке було оголошено перед Великоднем російськими терористичними військами обов’язково дотримувалось», - підкреслив він.


Президент також повідомив, що обговорював з лідерами Франції та Німеччини питання про деокупації Криму. «Очевидно, що говорили про деокупацію і запровадження санкцій за незаконне проведення виборів. Я говорив про це з самого початку», - сказав Петро Порошенко.


«Ми координуємо дії. Пакет санкцій щодо імплементації Мінських домовленостей і припинення агресії Росії на Донбасі нерозривно пов'язаний з пакетом санкцій за незаконну анексію Криму», - наголосив Глава держави.


Президент також нагадав, що вчора мав зустріч із Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, під час якої дуже ретельно обговорювалась політика санкцій. «Санкції мають бути продовжені і запровадженні нові додаткові санкції, особливо для тих, хто брав участь у організації і проведені виборів у Криму – незаконних виборів президента Російської федерації», - сказав Петро Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?