Авторизация

Україна використовує всі можливі міжнародні майданчики для захисту своїх інтересів – Президент про заплановані переговори у Аахені

Президент Петро Порошенко наголосив, що Україна використовує будь-які можливі майданчики для захисту свої національних інтересів.


«Немає ніяких «аахенських трійок», «двійок» або чогось іншого. Є факт, коли Україна буде використовувати будь-які міжнародні формати, починаючи від Генасамблеї ООН, Ради безпеки ООН», - підкреслив Глава держави в інтерв’ю телеканалам, відповідаючи на запитання чи означає майбутня зустріч в Аахені, що Нормандського формату вже не існує.


Президент зауважив, що нещодавно було прийнято рішення ЮНЕСКО зі спостереження за брутальною та варварською поведінкою Росії на території окупованого Криму, є рішення Ради з прав людини ООН і Міжнародного суду ООН. «Всі міжнародні майданчики для захисту національних інтересів України», - додав Глава держави.


«Там (в Аахені – ред.) буде присутня велика кількість міжнародних лідерів і там будуть проведені, в тому числі і консультації стосовно безпекових питань», - розповів Петро Порошенко, зазначивши, що Президента України також запросили на цю зустріч.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?