Авторизация

Президент України провів зустріч з Міністром закордонних справ Італії, діючим головою ОБСЄ

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Міністром закордонних справ та міжнародного співробітництва Італійської Республіки, Діючим головою ОБСЄ Анджеліно Альфано.


Глава Української держави привітав Італію з початком головування в ОБСЄ та подякував за включення питання врегулювання ситуації на Донбасі до пріоритетів їхньої роботи. Було окремо привернуто увагу на подальше погіршення ситуації з правами людини на території окупованого Криму.


Президент України поінформував італійського співрозмовника про ситуацію на Донбасі  і привітав рішення Анджеліно Альфано відвідати цей регіон, який потерпає від російської агресії, 31 січня 2018 року.



Президент України провів зустріч з Міністром закордонних справ Італії, діючим головою ОБСЄ

Співрозмовники також обговорили пріоритетні питання двосторонньої взаємодії. Глава зовнішньополітичного відомства Італії привітав активізацію італійського бізнесу в Україні внаслідок поліпшення інвестиційного клімату через проведення успішних реформ.


Глава української держави подякував представнику Італії за підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, зокрема співавторство відповідних резолюцій Генеральної асамблеї ООН, а також з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка