Авторизация

Президент вручив сертифікат та ключі від новейшего будинку багатодітній родині на Одещині

Президент Петро Порошенко під час робочої прїздки до Одеської області відвідав родину Біленків у селищі Окни Одеської області, на базі якої у грудні 2017 року створено дитячий будинок сімейного типу в житлі. Президент вручив родині сертифікат та ключі від нового будинку.



Президент вручив сертифікат та ключі від новейшего будинку багатодітній родині на Одещині

Марина та Микола Біленки виховують семеро дітей: Євгена, 09.12.2004 року народження, Єлизавету 23.05.2009 року народження,  Олексія 15.10.2004 р.н.,  Олександру, 24.07.2006 р.н. А також  десятирічного Ігоря, шестирічного Давида та трирічного Данила.




Глава держави поспілкувався з родиною та оглянув їх нове помешкання. Петро Порошенко також привітав родину з новорічними святами та вручив подарунки дітям.




повноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба, що супроводжував Президента,  повідомив про  ініціативу забезпечення житлом дітей-сиріт та облаштування будинків сімейного типу.


За його словами, в цьому році майже 60 будинків вже придбано в регіонах для облаштування будинків сімейного типу. Він також наголосив, що дружина Президента Марина Порошенко активно докладає зусилль до розробки проекту будинку сімейного типу, облаштоааного для дітей з інвалідністю.


Нове помешкання  родини облаштовано кухнею, санвузлом, котельнею. Є господарські прибудови: 2 підвали, гараж, 4 господарських приміщення. На першому поверсі знаходяться: душова кабіна, санвузол, кухня, столова, господарське приміщення, 2 кімнати. На 2 поверсі: 4 кімнати, санвузол, коридор, балкон, 2 тераси.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка