Авторизация

Марина Порошенко привітала молодь Харківщини із Міжнародним деньком студентів

Напередодні Міжнародного дня студентів дружина Президента України Марина Порошенко зустрілася із представниками студентського самоврядування Харківщини. Перша леді України спільно із головою Харківської ОДА Юлією Світличної взяла участь у ІІ мистецькому фестивалі Gaudeamus Opera, який проходив у Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. Лисенка.



Марина Порошенко привітала молодь Харківщини із Міжнародним деньком студентів

Звертаючись до студентів, пані Порошенко зазначила, що у цьому залі знаходиться розумна, прогресивна, енергійна та ідейна молодь, яка вже в близькому майбутньому буде стояти в авангарді історичних для нашої держави змін.


«Ми пам’ятаємо, як в усі часи молоді українські серця були надійним щитом у боротьбі за відродження України. І в цьому переліку варто згадати нескорений дух студентів у бою під Крутами. Прагнення молоді жити у вільній державі під час Студентської Революції на граніті. А також – прорив України в новий цивілізаційний вимір у ході Революції Гідності», - зазначила дружина Президента.




За словами Марини Порошенко, «саме студенти були першими, хто восени 2013 року не побоявся виступити проти тих, хто намагався вкрасти у нас мрію про європейське майбутнє. Зокрема, і в Харкові. І завдяки такій відчайдушній та сміливій молоді ми показали, що є великим, сильним і непереможним народом, а горде ім’я «українець» стало символом мужності й хоробрості в усьому світі».




Спілкуючись із молоддю, дружина Президента України наголосила: «Мені б хотілося бачити вас активними творцями процвітаючої України та палкими патріотами своєї держави».

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка