Авторизация

Працівники АПУ взяли доля у толоці на місці майбутнього Меморіалу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції гідності

У середу, 15 листопада, на Алеї Героїв Небесної Сотні у Києві відбулася толока за участю працівників Адміністрації Президента України, представників родин Героїв Небесної Сотні, Ініціативної групи постраждалих та поранених на Майдані та студентів, які у 2013 році вийшли захищати європейський вибір України, а також влади та громадськості столиці України.


Працівники АПУ взяли доля у толоці на місці майбутнього Меморіалу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції гідності
Захід відбувся у рамках підготовки до відзначення Дня Гідності та Свободи.


На місці розташування майбутнього Меморіалу Героїв Небесної сотні і Музею Революції Гідності та уздовж Алеї Героїв Небесної Сотні учасниками толоки було, зокрема, висаджено липи, прибрано територію.


Заступник Глави АПУ Ростислав Павленко, який також взяв участь у заході, відзначив: «Це вже не перша спільна толока з Родинами Героїв Небесної Сотні та активістами Майдану. Тут, де зараз відбувається цей неформальний захід, постане величний Меморіал, що буде споруджений за ініціативи та безпосередньої підтримки Президента України. Це для нас передусім – вияв поваги та шани до  полеглих борців за свободу та європейський вибір України».


Учасники акції закликають співгромадян взяти участь у впорядкуванні пам’ятних місць на честь Героїв Небесної Сотні та ветеранів АТО, що стало би символом вдячності Героям, пам’яті про їх подвиг заради майбутніх поколінь.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка