Авторизация

Наполеглива робота зі звільнення українських заручників продовжиться – Президент

Із поверненням в Україну Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова робота зі звільнення українських патріотів, які стали заручниками окупантів, не завершиться. Вона буде продовжуватися незалежно від місця утримання бранців. Про це Президент Петро Порошенко заявив під час зустрічі зі звільненими, що відбулася у офісі Глави держави.


«Наполеглива робота зі звільнення українських заручників, де б вони не були – в окупованому Криму, або в окупованому Донбасі, або у в’язницях Російської Федерації, залишається одним із наших перших пріоритетів», - наголосив Петро Порошенко.


Він також зазначив, що під час міжнародних зустрічей з лідерами країн світу питання звільнення українських бранців є одним з перших у порядку денному.


«Ми дуже вдячні народам світу, лідерам держав і українському народу, який докладав чимало зусиль для того, щоб сьогоднішня подія нарешті стала можливою», - зазначив Глава держави.


Петро Порошенко висловив слова щирої подяки своєму колезі Президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану та зазначив, що саме їх спільні домовленості про скоординовані дії України та Туреччини призвели до звільнення Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова.


«Ми віримо в те, що українські заручники повернуться додому. Ми віримо і знаємо, що Україна буде звільнена від окупації. Це стосується як окупованого Донбасу, так і незаконно анексованого Криму», - підкреслив Президент.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка